Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Το Αντίο του Diego Alatriste



Τον Μάιο του 2012 ο Diego Alatriste έκανε την πρώτη του ανάρτηση στις Γραμμές των Οριζόντων και, στην πραγματικότητα, κάπου μέσα στον Οκτώβρη του 2015 έκανε την τελευταία του, σ’ αυτόν τον κύκλο τουλάχιστον.
Γιατί η ζωή είναι γεμάτη κύκλους, που ανοίγουν και κλείνουν, τρέχει, έχει απαιτήσεις…
Δεν είναι σαν μια φωτογραφία, να την τραβήξεις τώρα, να τη δεις μετά χρόνια και να πεις «Να, αυτή ήταν η ζωή μου αυτά τα χρόνια!».
Ακόμα και σε όσους φαίνεται πως η ζωή τους είναι ακίνητη, και αυτών η ζωή προχωράει.
Και αυτό τελικά δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, γιατί τα χρόνια που πέρασαν μας φαίνονται πάντα σαν διαδοχή χαμένων ευκαιριών ή καταλήγουμε πάντα να αναρωτιόμαστε πως θα ήταν η ζωή μας αν ακολουθούσαμε τον τάδε δρόμο και όχι αυτόν που τελικά ακολουθήσαμε.
Τέλος πάντων, εδώ και κάμποσο καιρό, λίγο εξαιτίας αυξημένων υποχρεώσεων στην εργασία μου, λίγο εξαιτίας προβλημάτων υγείας κ.λπ. δεν μπορώ πια να γράφω στις Γραμμές των Οριζόντων.
Προχτές συνειδητοποίησα όμως ότι εξαφανίστηκα εντελώς ξαφνικά και από τότε δεν έχω δώσει κανένα σημάδι ζωής εδώ (ίσως γιατί δεν είχα προγραμματίσει το τέλος…).
Έτσι θέλω να γράψω αυτές τις γραμμές εν είδει αποχαιρετισμού.
Όσοι πάντως έχετε προφίλ στο facebook, και θέλετε φυσικά, μπορείτε να κάνετε ένα «Μου αρέσει» στη σελίδα «Δήμος Καλαμπάκας – Municipality of Kalabaka» και να εξακολουθήσετε διαβάζετε τον Diego Alatriste, σαν διαχειριστή-εργαζόμενο στη σελίδα αυτή πλέον.
Λυπάμαι προκαταβολικά αν η νέα σελίδα έχει και πολλές υπηρεσιακές αναρτήσεις, όμως δεν γίνεται και αλλιώς: είναι μια υπηρεσιακή και όχι προσωπική σελίδα.
Τι άλλο να πω; Εντάξει, μην το δραματοποιήσουμε και τόσο, δεν έγινε και τίποτα.
Ας πούμε ότι έκλεισε ένας κύκλος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου